Feia dies que havia fet les fotografies i no sabia quina classe de verdura era. Esta vesprada li he preguntat a l'amo del camp, el tio Voro, i m'ha dit que era col xinesa de Shangai. La cosa curiosa és que m'ha comentat que les planta des de fa 4 anys i que no les ha tastades perquè li han dit que té un sabor amarg. A més, m'ha dit que el comerç que se les queda, les envia directament a França o Alemanya en avió.
Però el més interessant ha estat quan m'ha preguntat si imaginava el que estava fent amb un cabàs a la mà i fent muntonets amb el producte que portava dins. Clar, li he contestat que no ho sabia i m'ha dit que feia muntonets de garrofa triturada perquè se la menjaren els conills i no li foteren les cols.
.
Ostres què interessant! Tens una gràcia de blog Ximo!
ResponEliminaPel Paisatge!
Roger
confirmo que a França se troben estes cols. Un dia en vaig comprar i...xa, que voleu que vos diga, me quedo en la nostra col.
ResponElimina